Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

MAC - Lip Liner #Dervish

Όνομα: MAC - Lip Liner/Μολύβι Χειλιών #Dervish
Τιμή: 16.00 ευρώ
Ποσότητα: 1.45g
Τι υπόσχεται; Ένα μολύβι σχεδιασμένο για να δίνει σχήμα στα χείλη, για το περίγραμμα ή το γέμισμά τους. Τα μολύβια χειλιών είναι μαλακά και κρεμώδη, ιδανικά για το περίγραμμα ή το γέμισμα των χειλιών.
Η άποψή μου: Είναι κανονικό-ξύλινο μολύβι που σημαίνει ότι ανά διαστήματα χρειάζεται ξύστρα. Προσωπικά προτιμώ τα μηχανικά γιατί με διευκολύνουν και δε νιώθω να "χάνω" προϊόν όπως όταν χρειάζεται ξύσιμο. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι αυτό των χειλιών μου και αυτό είναι πολύ καλό γιατί εύκολα το συνδυάζω και το χρησιμοποιώ για βάση οποιουδήποτε κραγιόν. Μου αρέσει πολύ που είναι σταθερό και έχει διάρκεια. Το βρίσκω όμως αρκετά ξηρό κι όχι όσο κρεμώδες όσο το περιγράφουν. Το πρόβλημα λύνεται βέβαια με καλή ενυδάτωση των χειλιών. Τέλος, ένα ακόμη θέμα είναι η τιμή του. Ακόμη και με έκπτωση που βάζουν συχνά (-25%) βρίσκω ακριβά τα μολύβια της MAC. Ωστόσο η ποιότητα και η απόχρωση αξίζουν κατά τη γνώμη μου το έξτρα έξοδο. 
Συμπέρασμα: Λίγο σκληρό μολύβι για τα χείλη. Πολύ καλή ουδέτερη-κοντά στο χρώμα των χειλιών απόχρωση. Πολύ σταθερό αποτέλεσμα. Σχετικά ακριβό.
Θα το ξαναγόραζα; Ναι.
Συστατικά: Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Hydrogenated Palm Glycerides, Hydrogenated Vegetable Oil, Talc, Caprylic/Capric Triglyceride, Japan Fruit Wax, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate. May contain: Iron Oxides, Titanium Dioxide, Manganese Violet, Carmine, Bismuth Oxychloride, Mica, Red 7 Lake, Red 6, Red 28 Lake, Red 21, Yellow 5 Lake, Yellow 6, Blue 1 Lake, Yellow 10 Lake, Red 30, Red 40 Lake
Βαθμός: 9/10



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου