Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

La Roche-Posay - Effaclar gel καθαρισμού προσώπου

Όνομα: La Roche-Posay - Effaclar gel καθαρισμού προσώπου (για λιπαρό, ευαίσθητο δέρμα)
Τιμή: 15.90 ευρώ
Ποσότητα: 400ml
Τι υπόσχεται; "Το EFFACLAR GEL καθαρίζει απαλά το δέρμα χάρη στα καθαριστικά του στοιχεία που έχουν επιλεγεί για να σέβονται το ευαίσθητο δέρμα. Απομακρύνει τα ξένα σώματα και το πλεονάζον σμήγμα, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και δροσερό. Περιέχει το καταπραϋντικό, αντι-ερεθιστικό ιαματικό νερό της Roche-Posay."
Η άποψή μου: Είναι ένα προϊόν που το έχω πάρει αρκετές φορές γιατί συνήθως το βρίσκω σε έκπτωση και με συμφέρει πολύ λόγω σχέσης ποσότητας και τιμής. Μου αρέσει που έχει αντλία η μεγάλη συσκευασία γιατί με βολεύει πολύ. Εκτιμώ πολύ τα συστατικά του (δεν περιέχει parabens), το γεγονός ότι δεν έχει σαπούνι κι απευθύνεται σε δέρματα λιπαρά που είναι όμως και ευαίσθητα, όπως το δικό μου δέρμα δηλαδή. Καθαρίζει καλά αλλά κατά τη γνώμη μου είναι πιο αποτελεσματικό όταν συνδυάζεται με κάποιο βουρτσάκι ή σφουγγαράκι προσώπου. Το έχω δοκιμάσει αρκετά και για ντεμακιγιάζ προσώπου (όχι ματιών) όπου βάζω την ποσότητα που βγάζει ένα πάτημα της αντλίας σε νωπά χέρια και στη συνέχεια κάνω μασάζ σε στεγνό, μακιγιαρισμένο πρόσωπο. Αφαιρώ με νερό και επαναλαμβάνω πλένοντας κανονικά το πρόσωπό μου. Δεν μου έχει προκαλέσει ερεθισμό ή ξηρότητα. 
Συμπέρασμα: Ικανοποιητική σχέση τιμής, ποσότητας και ποιότητας. Δεν ερεθίζει το δέρμα. Καθαρίζει καλά άμα δεν είστε βαμμένες. Σε περίπτωση αφαίρεσης μακιγιάζ χρειάζεται μια πιο επίμονη διαδικασία και επανάληψη. Αν και είμαι ικανοποιημένη αρκετά από το προϊόν και δεν έχω κάτι αρνητικό να πω, δε μπορώ να πω ότι είμαι και κατενθουσιασμένη... Δε ξέρω τι είναι αυτό που με εμποδίζει να του βάλω ένα 10... πάντως τη δουλειά που θέλω την κάνει.
Θα το ξαναγόραζα; Ναι αν και θα δοκίμαζα κι άλλα καθαριστικά προσώπου.
Συστατικά: AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-8, COCO-BETAINE, HEXYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, ZINC PCA, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM / FRAGRANCE
Βαθμός: 9/10




3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/9/14 00:08

    gia mena to sugkekrimeno proion kai tis loreal o afros einai oti kalutero exw dokimasei..kai gia kapoio logo apogoiteutika plirws apo to katharistiko tis apivita gia lipares epidermides...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααα, πρέπει να είναι πολύ ωραίο. Δεν μου αρέσουν τα γαλακτώματα και προτιμώ αυτά που κάνουν αφρό. Θα το δοκιμάσω <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σκεφτομαι να το αγορασω καποια στιγμη...το εχω βαλει καιρο στο ματι..μακαρι να μου ταιριαξει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή