Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

The Balm - Mary-Lou Manizer (highlighter/shadow)

Όνομα: The Balm - Mary-Lou Manizer (highlighter/shadow)
Τιμή: 19.00 ευρώ
Ποσότητα: 8.5gr
Τι υπόσχεται; Απαλό, σαμπανιζέ, λαμπερό αποτέλεσμα.
Η άποψή μου: Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο highlighter που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στα κλασσικά σημεία που θέλουμε να αναδείξουμε (πάνω από τα ζυγωματικά, κατά μήκος μύτης, στο πάνω μέρος του πάνω χείλους, κάτω από το φρύδι, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών) και σαν σκιά στα βλέφαρα. Έχει πολύ ωραία υφή. Το χρώμα του είναι σαμπανιζέ. Με ελάχιστη ποσότητα έχετε ένα πολύ κολακευτικό αποτέλεσμα. Θέλει μεγάλη προσοχή γιατί η παραπάνω ποσότητα μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα και να δημιουργεί το εφέ "ντίσκο-μπάλα". Μου αρέσει πολύ η διάρκειά του γιατί δεν εξαφανίζεται μετά από κάποιες ώρες. Τέλος, η συσκευασία κατά τη γνώμη μου, με το vintage στυλ κάνει το προϊόν πολύ πιο ελκυστικό και ομολογώ ότι ήταν ο βασικός λόγος που το αγόρασα. Η ποσότητα είναι πάρα πολύ μεγάλη (πάνω κάτω όσο μια πούδρα) και αν και είναι ακριβό δεν νομίζω ότι θα το τελειώσω ποτέ. Αν χρειαστεί να αντικατασταθεί θα είναι επειδή θα έχει χαλάσει κάποια στιγμή στο μέλλον.
Συμπέρασμα: Ένα πολύ καλό highlighter που η σχέση ποιότητας και ποσότητας δικαιολογεί αρκετά την τσιμπημένη του τιμή. Η συσκευασία είναι τέλεια!
Θα το ξαναγόραζα; Ναι.
Συστατικά: Mica, Isoeicosane, Polyethylene, Boron Nitride, Polyisobutene, PTFE, Silica, Synthetic Wax, Dimethicone, Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI 77491.
Βαθμός: 10/10




1 σχόλιο:

  1. Είναι απίστευτο αυτό το highlighter και νομίζω ότι τονίζει απίστευτα τα όμορφα φρύδια!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή