Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Αγαπημένα προϊόντα Ιουνίου 2014

1. Escada - Born in Pradise Πολύ καλοκαιρινό φρουτένιο άρωμα με καρύδα, καρπούζι, ανανά κ.α.! Το φοράω από το πρωί ως το βράδυ! Ελαφρύ με μέτρια διάρκεια.

2. Desert Essence - Coconut hand and body lotion Μυρίζει σαν pina colada και ταιριάζει με το παραπάνω άρωμα πολύ ωραία! Ενυδατώνει αλλά αργεί λίγο να απορροφηθεί. Μέτρια διάρκεια αρώματος.

3. Tangle Teezer - Compact Styler Pink Sizzle Η ΒΟΥΡΤΣΑ! Ξεμπερδεύει τα μαλλιά μου σε 5-6 λεπτά όταν με την χτένα με αραιά δόντια που είχα έκανα περίπου 20 λεπτά να ξεμπερδέψω τα μαλλιά μου μετά το λούσιμο. Δεν σπάει την τρίχα και είναι και πολύ χαριτωμένη!

4. MAC - Lipstick #Coral Bliss Ένα ήπιο κοραλί που το φόρεσα από το πρωί ως το βράδυ (πρωί με φυσικό μακιγιάζ, βράδυ με smokey μακιγιάζ ματιών). Πολύ ωραίο χρώμα! Φουλ καλοκαιρινό!

5. Urban Decay - Naked 3 eyeshadow palette Ήρθε κι αυτή μέσα στον Μάιο στη συλλογή μου αλλά κυρίως την χρησιμοποίησα τον Ιούνιο. Δεν χρειάζεται νομίζω ιδιαίτερες συστάσεις! Χρώματα με ροζ υποτόνους που συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους για μια ποικιλία διαφορετικών λουκ από πιο φυσικό/απαλό ως πιο βραδινό/έντονο.



3 σχόλια:

  1. Όλα υπέροχα, αλλά περισσότερο η Naked! Τα χρώματα φαίνονται υπέροχα! Την χρησιμοποιείς με βάση από κάτω, ή κρατάνε αρκετά και μόνες τους;
    Επίσης θα πάω να μυρίσω και το άρωμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου! Με βάση τις βάζω γιατί έχω λιπαρά βλέφαρα και τίποτα σχεδόν δεν αντέχει, ειδικά σε μορφή πούδρας. Αυτόν τον καιρό χρησιμοποιώ τη βάση της ELF από τη βασική σειρά. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ω ναι το άρωμά αυτό είναι τόσο καλοκαιρινό!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή