Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Real Techniques - Expert Face Brush

Όνομα: Real Techniques - Expert Face Brush
Τιμή: Αναλόγως από που θα το παραγγείλετε (στο feelunique.com κοστίζει 15.59 ευρώ)
Τι υπόσχεται; Τέλειο αποτέλεσμα για το άπλωμα foundation σε κρεμώδη ή υγρή μορφή. Συνθετικές τρίχες. 100% cruelty free (δεν χρησιμοποιήθηκε κανένα ζωάκι για να κατασκευαστούν αυτά τα πινέλα). Στέκεται όρθιο για εύκολη αποθήκευση. Η λαβή από αλουμίνιο κάνει το πινέλο ιδιαίτερα ελαφρύ κι εύκολο στη χρήση.
Η άποψή μου: Είναι το πρώτο πινέλο που δοκίμασα από Real Techniques και πάνω από ένα χρόνο το χρησιμοποιώ non stop, σχεδόν κάθε φορά που βάφομαι! Συγκεκριμένα, το χρησιμοποιώ για την εφαρμογή της βάσης/foundation/BB ή CC cream. Βοηθά και στο να απλωθεί καλύτερα το προϊόν και στο να έχουμε καλύτερη κάλυψη. Οι τρίχες του πινέλου είναι πάρα πολύ απαλές. Το έχω πλύνει πάρα πάρα πολλές φορές και δεν έχει μαδήσει, δεν έχει χάσει το σχήμα του και δεν έχει χάσει την απαλότητά του. Για μένα έχει γίνει ένα από τα πιο βασικά πινέλα για το καθημερινό μου μακιγιάζ και σκέφτομαι να πάρω κι ένα δεύτερο να το έχω όταν το πρώτο δεν έχει στεγνώσει από το πλύσιμο. Τέλος, για την ποιότητά του είναι πολύ οικονομικό και με μια καλή αναζήτηση στο ίντερνετ μπορεί να το βρείτε και πιο οικονομικά.
Συμπέρασμα: Ένα πινέλο από συνθετική τρίχα για την εφαρμογή του foundation. Βοηθά στο καλύτερο άπλωμα του προϊόντος στο πρόσωπο και στην επίτευξη καλύτερης κάλυψης. Δεν χαλάει με τα πλυσίματα. Είναι οικονομικό.
Θα το ξαναγόραζα; Ναι!!!
Βαθμός: 10/10



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου