Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Bourjois - 123 Perfect CC Cream

Όνομα: Bourjois - 123 Perfect CC Cream
Τιμή: 11.90 ευρώ
Ποσότητα: 30ml
Τι υπόσχεται; Διορθώνει τις χρωματικές δυσχρωμίες της επιδερμίδας. Προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση. Έχει SPF 15. Προσφέρει φωτεινότητα στο δέρμα και άψογο αποτέλεσμα με μία κίνηση. Έχει μη λιπαρή και ελαφριά σύνθεση. 
Η άποψή μου: Η κάλυψη που προσφέρει είναι ελαφριά προς μέτρια. Μου αρέσει που κάνει το χρώμα του δέρματός μου πιο ομοιόμορφο. Αν έχετε κάποιο σημάδι ή σπυράκι θα χρειαστεί πιθανότατα να το καλύψετε και με κάποιο concealer. Η σύνθεση της κρέμας είναι όντως ελαφριά. Δεν νιώθω να μου κλείνει τους πόρους. Το αποτέλεσμα που αφήνει μετά την εφαρμογή είναι φυσικό και όχι εντελώς ματ. Επειδή έχω μεικτή προς λιπαρή επιδερμίδα πάντα χρησιμοποιώ και κάποια πούδρα από πάνω. Μετά από 2-3 ώρες θα εμφανίσω βέβαια λιπαρότητα στην ζώνη Τ αλλά αυτό μου συμβαίνει σχεδόν πάντα. Είναι εύκολο να απλωθεί με τα χέρια, με πινέλο ή με σφουγγαράκι. Νομίζω, για μένα, θα είναι πιο χρήσιμη τον χειμώνα παρά το καλοκαίρι, κυρίως γιατί η προστασία από τον ήλιο (SPF 15) που προσφέρει είναι πολύ χαμηλή για τους μήνες με έντονη ηλιοφάνεια. Δεν έχει κάποιο έντονο ή ενοχλητικό άρωμα. Είναι σε συσκευασία σωληναρίου που με διευκολύνει αρκετά. Καλό είναι να ανακινείτε το προϊόν πριν την χρήση. Δεν είναι ούτε πολύ λεπτόρρευστο ούτε και πολύ παχύρρευστο. Τέλος, είναι ένα αρκετά οικονομικό προϊόν, που εύκολα το βρίσκουμε σε πολλά καταστήματα καλλυντικών. 
Συμπέρασμα: Μια οικονομική CC κρέμα που βοηθά με τις δυσχρωμίες του δέρματος και είναι ελαφριά, μη λιπαρή και ιδανική για τις πρωινές ώρες. Μου αρέσει και η κάλυψη που προσφέρει και το αποτέλεσμα και η διάρκειά της. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ο χαμηλός δείκτης προστασίας που προσφέρει.
Θα το ξαναγόραζα; Ναι.
Συστατικά: AQUA (WATER), CAPRYLYL METHICONE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, METHYL TRIMETHICONE, PEG-10 DIMETHICONE,
PROPANEDIOL, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE,SACCHARIDE ISOMERATE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE,PARFUM (FRAGRANCE), PROPYLENE CARBONATE, TOCOPHERYL ACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PANTHENOL, SILICA,ALUMINUM HYDROXIDE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LYSOLECITHIN, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, AMYL CINNAMAL, BHT, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PANTOLACTONE, PHENETHYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE. [+/- (MAY CONTAIN): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), MICA, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS)].

Βαθμός: 8/10



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου