Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Αγαπημένα προϊόντα Μαΐου 2014

1. Estee Lauder - Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm (Σύνδεσμος για την επίσημη ιστοσελίδα) Πλούσια και πολύ ενυδατική κρέμα ματιών! Ό,τι πρέπει για το βράδυ πριν τον ύπνο!
2. Bourjois - 123 Perfect CC Cream (Σύνδεσμος για την επίσημη ιστοσελίδα) Με SPF15, μέτρια κάλυψη, φυσικό αποτέλεσμα, ικανοποιητική διάρκεια!
3. Bourjois - 123 Perfect CC Eye Cream (Σύνδεσμος για την επίσημη ιστοσελίδα) Με SPF15, αρκετή κάλυψη, φωτίζει, όσο ενυδατικό χρειάζεται, απλώνεται εύκολα με τα δάχτυλα και έχει αρκετά ικανοποιητική διάρκεια.
4. Korres - Twist Eyeshadow #29 Golden Bronze (Σύνδεσμος για την επίσημη ιστοσελίδα) Εύκολη και γρήγορη χρήση! Πολύ καλή διάρκεια! Ωραίο χρώμα ειδικά για το καλοκαίρι!
5. Catrice - All Around Concealer (Σύνδεσμος για την επίσημη ιστοσελίδα) Η πιο ανοιχτή απόχρωση ιδανική για να φωτίσω ορισμένα σημεία στο πρόσωπό μου και η δεύτερη/μεσαία για να καλύψω πλήρως όποιες ατέλειες. Τις δύο διορθωτικές (πράσινη και σομόν δεν τις χρησιμοποιώ ιδιαίτερα). Κρεμώδες αλλά σταθερό προϊόν που δεν αναδεικνύει τα ξηρά σημεία στο πρόσωπό μου.



2 σχόλια:

  1. Απο Estee Lauder έμενα μου αρεσει πολυ η Advanced Night Repair Eye
    Synchronized Complex για βραδυ και θελω πολυ να δοκιμασω και την Idealist
    Cooling Eye Illuminator...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίες προτάσεις! Θα τις έχω υπόψιν! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή