Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Αγαπημένα προϊόντα Μαΐου 2014

1. Estee Lauder - Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm (Σύνδεσμος για την επίσημη ιστοσελίδα) Πλούσια και πολύ ενυδατική κρέμα ματιών! Ό,τι πρέπει για το βράδυ πριν τον ύπνο!
2. Bourjois - 123 Perfect CC Cream (Σύνδεσμος για την επίσημη ιστοσελίδα) Με SPF15, μέτρια κάλυψη, φυσικό αποτέλεσμα, ικανοποιητική διάρκεια!
3. Bourjois - 123 Perfect CC Eye Cream (Σύνδεσμος για την επίσημη ιστοσελίδα) Με SPF15, αρκετή κάλυψη, φωτίζει, όσο ενυδατικό χρειάζεται, απλώνεται εύκολα με τα δάχτυλα και έχει αρκετά ικανοποιητική διάρκεια.
4. Korres - Twist Eyeshadow #29 Golden Bronze (Σύνδεσμος για την επίσημη ιστοσελίδα) Εύκολη και γρήγορη χρήση! Πολύ καλή διάρκεια! Ωραίο χρώμα ειδικά για το καλοκαίρι!
5. Catrice - All Around Concealer (Σύνδεσμος για την επίσημη ιστοσελίδα) Η πιο ανοιχτή απόχρωση ιδανική για να φωτίσω ορισμένα σημεία στο πρόσωπό μου και η δεύτερη/μεσαία για να καλύψω πλήρως όποιες ατέλειες. Τις δύο διορθωτικές (πράσινη και σομόν δεν τις χρησιμοποιώ ιδιαίτερα). Κρεμώδες αλλά σταθερό προϊόν που δεν αναδεικνύει τα ξηρά σημεία στο πρόσωπό μου.2 σχόλια:

  1. Απο Estee Lauder έμενα μου αρεσει πολυ η Advanced Night Repair Eye
    Synchronized Complex για βραδυ και θελω πολυ να δοκιμασω και την Idealist
    Cooling Eye Illuminator...

    ΑπάντησηΔιαγραφή