Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Catrice - Eye and Face Palette (C01)

Όνομα: Catrice - Eye and Face Palette (C01)
Τιμή: 9.99 ευρώ
Ποσότητα: 6 σκιές, 1 ρουζ, 1 highlighter (πούδρα λάμψης), 1 μικρό μαύρο μολύβι
Τι υπόσχεται; Σκιές για διαφορετικά εφέ, ρουζ για φρεσκάδα στα μάγουλα και το highlighter για λάμψη! (Γενικά δε δίνει καμιά φοβερή υπόσχεση στο site!)
Η άποψή μου: Υπέροχη συσκευασία! Μου αρέσει πάρα πολύ το ροζ-μαύρο μπαρόκ σχέδιο! Οι ροζ-μωβ αποχρώσεις κολακεύουν όλα τα χρώματα ματιών κατά τη γνώμη μου. Όλα όσα περιέχονται στην παλέτα (εκτός του μολυβιού προφανώς) είναι σε μορφή πούδρας. Πρόκειται για ποιοτικά προϊόντα με εξαιρετική διάρκεια στο πρόσωπο. Η χρωματική απόδοση είναι μέτρια αλλά "χτίζεται" εξαιρετικά. Οι σκιές ανακατεύονται πολύ εύκολα στα βλέφαρα. Όλες οι σκιές περιέχουν shimmer αλλά καμιά δεν έχει τα αντιαισθητικά χοντροκομμένα κομμάτια γκλίτερ. Μάλιστα, ειδικά οι πιο σκούρες σκιές, έχουν περισσότερο σατινέ αποτέλεσμα. Το ρουζ φαίνεται έντονο στην παλέτα αλλά με ελαφρύ χέρι δίνει ένα πολύ όμορφο και κολακευτικό χρώμα υγείας στα μάγουλα. Δεν είναι εντελώς ματ αλλά δεν λάμπεις και σαν ντισκομπάλα. Δεν έχω κάποιο παράπονο από την παλέτα αυτή. Αν η συσκευασία της ήταν πιο λεπτή θα βόλευε σίγουρα περισσότερο για ταξίδι. Το μόνο μεγάλο αρνητικό είναι ότι είναι δύσκολο να την εντοπίσετε. Την είδα σχετικά πρόσφατα να υπάρχει ακόμη στα Hondos της Ερμού, δίπλα στο stand της Essence μαζί με άλλα Essence & Catrice προϊόντα προηγούμενων συλλογών. Ακόμη κι αυτή την παλέτα να μη βρείτε θα πρότεινα να ρίξετε μια ματιά γενικά στις σκιές και τα ρουζ της Catrice από τις μόνιμες συλλογές.
Συμπέρασμα: Μια όμορφη παλέτα με διάφορες αποχρώσεις στους τόνους του ροζ-μωβ-καφέ που συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους για πρωινά και βραδινά μακιγιάζ. Το ρουζ σε έντονη ροζ απόχρωση κολακεύει και συμπληρώνει τις αποχρώσεις των σκιών. Το highlighter είναι σε ροζ τόνους και με λίγη ποσότητα δίνει ένα ωραίο, λαμπερό αποτέλεσμα. Μάλλον δεν είναι η πιο πρακτική συσκευασία για ταξίδια αλλά είναι ένα στολίδι για το μπουντουάρ σε εξαιρετική τιμή!
Θα το ξαναγόραζα; Επειδή είναι συλλεκτική παλέτα ("Arts Collection") δε θα την ξαναβρώ αλλά σίγουρα θα δοκιμάσω κι άλλες σκιές της Catrice!
Συστατικά: EYESHADOW: TALC, MICA, ETHYLHEXYL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MAGNESIUM STEARATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-1, CAPRYLYL GLYCOL, TIN OXIDE, HEXYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
BLUSH: TALC, MICA, ETHYLHEXYL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MAGNESIUM STEARATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-1, TIN OXIDE, MALTODEXTRIN, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 75470 (CARMINE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
HIGHLIGHTER: TALC, MICA, ETHYLHEXYL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, MAGNESIUM STEARATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-1, TIN OXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
Βαθμός: 9/10



2 σχόλια: