Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Bobbi Brown - Corrector

Όνομα: Bobbi Brown - Corrector (#Porcelain Bisque)
Τιμή: 29.00 ευρώ
Ποσότητα: 1.4g
Τι υπόσχεται; Οι ροζ/ροδακινί τόνοι βοηθούν στην χρωματική εξουδετέρωση των μαύρων κύκλων. Χρησιμοποιείται πριν το concealer. Είναι μακράς διαρκείας. Φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια. Εύκολο στο άπλωμα και δεν μαζεύει στις λεπτές γραμμές. Περιέχει ενυδατικά συστατικά για την προστασία της ευαίσθητης περιοχής κάτω από τα μάτια.
Η άποψή μου: Είναι ένα προϊόν που από μόνο του δεν καλύπτει τους μαύρους κύκλους μου. Σε μένα μαζεύει στις λεπτές γραμμές σχεδόν αμέσως μετά την εφαρμογή. Θέλει οπωσδήποτε σετάρισμα με πούδρα και μάλιστα καλυπτική, αλλιώς είναι απαραίτητο άλλο concealer από πάνω για να καλυφθούν πλήρως οι έντονοι μαύροι κύκλοι μου. Το αποτέλεσμα όμως είναι πολύ βαρύ κι αφύσικο γι' αυτό δε θα πρότεινα να βάλετε παρά απειροελάχιστο concealer από πάνω κι ας μην έχετε πλήρη κάλυψη. Είναι κρεμώδες και απλώνεται καλύτερα αφού ζεστάνετε για λίγο το προϊόν στα δάχτυλά σας. Αν το βάλω κατευθείαν ή αν το βάλω με πινέλο δεν απλώνει καθόλου ωραία. Είναι αλήθεια ότι βοηθά στην χρωματική εξισορρόπηση και φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια αλλά όχι σε ικανοποιητικό βαθμό. Υπάρχουν πολύ πιο οικονομικά concealers που καλύπτουν καλύτερα τους μαύρους κύκλους και έχουν καλύτερη διάρκεια.
Συμπέρασμα: Δεν μου ταιριάζει προσωπικά η συγκεκριμένη υφή αυτού του προϊόντος για κάτω από τα μάτια. Δεν μου αρέσει που είναι πανάκριβο χωρίς να κάνει θαύματα από μόνο του. 
Θα το ξαναγόραζα; Όχι.
Συστατικά: Petrolatum, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, octyldodecyl stearoyl stearate, methyl methacrylate crosspolymer, tribehenin, tocopheryl acetate, retinyl palmitate, oxokerite, lecithin, propylene glycol stearate, sorbitan laurate, polysorbate 20, propylene glycol laurate. May contain: titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), mica, ultramarines (ci 77007), carmine (ci 75470)

Βαθμός: 6/10




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου