Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

MAC - Paint Pot (#Painterly)

Όνομα: MAC - Paint Pot (απόχρωση Painterly)
Τιμή: 20.00 ευρώ
Ποσότητα: 5g
Τι υπόσχεται; Υψηλή χρωματική απόδοση, κρεμώδες στην αρχή αλλά στεγνώνει και έχει μακρά διάρκεια. Δε βαραίνει τα βλέφαρα και επιτρέπει καλό στρώσιμο των σκιών από πάνω.
Η άποψή μου: Το προϊόν αυτό το χρησιμοποιώ κυρίως ως βάση για τις σκιές μου. Αποχρωματίζει τα βλέφαρα και δημιουργεί ένα καθαρό καμβά για να γράψουν οι σκιές πιο έντονα και για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Είναι κρεμώδες αλλά σταθερό και η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ένα ανοιχτό ματ μπεζ. Μπορεί να φορεθεί και μόνο του, ειδικά το πρωί για να φωτίσει το βλέμμα. Η συσκευασία είναι γυάλινη που δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας αλλά παράλληλα το κάνει βαρύ για τα ταξίδια. Στα μειονεκτήματά του οφείλω να αναφέρω πρώτα την τιμή (αν και κρατά για πάρα πάρα πολύ καιρό) και το ότι θα ήθελα να είχε ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια στα βλέφαρα σε πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Συμπέρασμα: Σκιά/βάση για σκιές σε κρεμώδη μορφή που μου αρέσει πολύ -κυρίως ως βάση! Με λίγη ποσότητα επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άμα ήταν πιο οικονομικό και κρατούσε στα βλέφαρα λίγο παραπάνω θα ήταν απλά τέλειο. Tip: αποθηκεύστε το ανάποδα, με το καπάκι προς τα κάτω και να κλείνετε καλά το πώμα για να μη σας ξεραθεί.
Θα το ξαναγόραζα; Ναι.
Συστατικά: Isodocecane, dimethicone, polyethylene, hydrogenated polyisobutene, quaternium-90 bentonite, dimethicone silylate, octyldodecanol, silica, trihydroxystearin, retinyl palmitate, tocopheryl acetate, lecithin, carnauba wax, propylene carbonate, triethoxycaprylylsilane. May contain: mica, titanium dioxide, iron oxides, bismuth oxychloride, blue 1 lake, carmine, chromium hydroxide green, chromium oxide greens ferric ferroxyanide, manganese violet, ultramarines, yellow 5 lake.
Βαθμός: 8/10






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου