Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Clinique - Anti-Blemish Solutions Liquid Make-up

Όνομα: Clinique - Anti-Blemish Solutions Liquid Make-up
Τιμή: 30.90 ευρώ
Ποσότητα: 30ml
Τι υπόσχεται; "Το νιώθετε τόσο δροσερό, δείχνει τόσο φυσικό. Καταπολεμά τα σπυράκια, εξουδετερώνει την ερυθρότητα. Τα συστατικά βοηθούν στη θεραπεία των στιγμάτων και τα κρατούν μακριά από την τέλεια όψη σας./Καλύπτει και αντιμετωπίζει τα σπυράκια." 
Η άποψή μου: Ναι, το αποτέλεσμα είναι φυσικό και δε νιώθω καθόλου βαρύ το συγκεκριμένο foundation. Τα θετικά του όμως τελειώνουν εκεί. Άντε, να προσθέσω και το ότι υπάρχει απόχρωση που μου ταιριάζει πολύ καλά. Όμως είναι πάρα πολύ ελαφριά η κάλυψη που παρέχει και σε καμιά περίπτωση δεν καλύπτει κοκκινίλες και σπυράκια. Χρειάζεται οπωσδήποτε από πάνω αρκετό concealer. Δυστυχώς δεν χτίζεται η κάλυψη προσθέτοντας περισσότερο προϊόν. Δεν είδα καμιά διαφορά ως προς την αντιμετώπιση των σπυριών και των μαύρων στιγμάτων. Δεν έχει καν SPF! Δεν κρατά μακριά την λιπαρότητα ακόμη και με primer από κάτω και πούδρα από πάνω. Σε μια ώρα από την εφαρμογή αρχίζει η γυαλάδα. Δεν έχει διάρκεια. Μέσα στη μέρα εξαφανίζεται σιγά σιγά και δεν κρατά για ώρες. Επίσης, έχω προσέξει ότι μαζεύει στους πόρους και σε σημεία με ξηρότητα (π.χ. πάνω σε ένα ξεραμένο σπυράκι!!!). Αναγκαστικά το φοράω πλέον μόνο τις μέρες που το δέρμα μου είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει πολλές ατέλειες. Η τιμή του είναι πολύ ψηλή κατά τη γνώμη μου αν και το πήρα με έκπτωση 50% οπότε δεν κλαίω και πολλά λεφτά. Tip: Για να μην πάει χαμένο ανακατεύω λίγη ποσότητα από το συγκεκριμένο foundation με κάποιο που μου αρέσει περισσότερο (π.χ. Studio Fix - MAC).
Συμπέρασμα: Δεν είμαι ικανοποιημένη από το προϊόν και δε θεωρώ ότι μου προσέφερε όσα υποσχόταν. Το μόνο θετικό που του βρίσκω είναι η ωραία υφή του, το εύκολο άπλωμα και το φυσικό αποτέλεσμα.
Θα το ξαναγόραζα; Όχι!!!
Συστατικά: Active: Salicylic Acid 0.5%; Inactive: Methyl Trimethicone, Water, Dipropylene Glycol, Alcohol Denatured, Nylon-12, Butylene Glycol, Talc, PEG-10 Dimethicone, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Silica, Laminaria Saccharina Extract, Calcium Stearate, Isononyl Isononanoate, Caffeine, Glycerin, Hydroxyapatite, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Sorbitan Sesquioleate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Triethoxycaprylylsilane, Quaternium-90, Bentonite, 10-Hydroxydecanoic Acid, Lecithin, Tocopherol, Sodium Chloride, Tromethamine, Propylene Carbonate, Alumina, Disodium EDTA, Sodium Citrate, Phenoxyethanol May Contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides, Mica
Βαθμός: 3/10



2 σχόλια:

  1. Εμενα παλι μου αρεσει απιστευτα κ το βρισκω υπερ καλυπτικο! Καλη παρουσιαη παρολα αυτα! Καλη χρονια!

    http://fairymakeuptales.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά και σε σένα! Τα περισσότερα καλλυντικά είναι υποκειμενικό το πως θα στρώσουν στην καθεμία, ειδικά όμως τα foundations!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή