Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

Benefit - The POREfessional

Όνομα: Benefit - The POREfessional 
Τιμή: 33.90 ευρώ
Ποσότητα: 22ml
Τι υπόσχεται; Μειώνει την εμφάνιση των πόρων και των λεπτών γραμμών κάνοντας την επιδερμίδα πιο λεία. Είναι oil-free και περιέχει βιταμίνη Ε.
Η άποψή μου: Είναι ένα primer που δεν το χρησιμοποιώ σε όλο το πρόσωπο αλλά μόνο στις προβληματικές περιοχές, με εμφανείς πόρους. Όπως φαίνεται κι από την περιγραφή του στην ιστοσελίδα της εταιρείας σκοπός του δεν είναι ούτε η διάρκεια στο μακιγιάζ ούτε να κρατήσει μακριά την λιπαρότητα. Θεωρώ ότι κάνει αυτό που υπόσχεται πάντως. Μειώνει σημαντικά την εμφάνιση πόρων και η επιδερμίδα όντως αποκτά μια ομοιομορφία στην υφή της. Θα μου άρεσε βέβαια, ένα τόσο ακριβό προϊόν να έκανε ότι κάνουν πολλά άλλα primers, να δίνει δηλαδή διάρκεια στο μακιγιάζ και να μην αφήνει την εμφάνιση της λιπαρότητας για κάποιες ώρες τουλάχιστον. Ωστόσο δεν μπορώ αυτές τις ελλείψεις να τις θεωρήσω μειονεκτήματα γιατί η περιγραφή του είναι σαφής και στην τελική, κάνει αυτό που λέει. Tip: Χρειάζεται μικρή ποσότητα και ταμποναριστές κινήσεις απλώματος πάνω στις περιοχές που θεωρείτε ότι σας είναι απαραίτητο. Πληροφορίες για το πως να το χρησιμοποιείστε θα βρείτε και στην ιστοσελίδα της benefit, στο link παραπάνω.
Συμπέρασμα: Οι πόροι φαίνονται λιγότερο μετά τη χρήση του και το foundation στρώνει καλύτερα από πάνω χωρίς να δημιουργείται το αντιαισθητικό εφέ όπου μαζεύει στους πόρους και τους τονίζει.
Θα το ξαναγόραζα; Ναι, αλλά μόνο σε έκπτωση όπως έκανα και την πρώτη φορά.
Συστατικά: Cyclopentasiloxane, dimethicone, dimethiccone/vinyl dimethicone crosspolymer, isononyl isononanoate, silica, dimethicone crosspolymore, isodedecane, phenoxyethanol, polymethyl methacrylsate, titanium dioxide (CI 77891), cyclohexasiloxane, tocopheryl acetate, fragrance (parfum), mico, iron oxides, (CI 77492), limonene, iron oxides (CI 77491), iron oxides (CI 77499), triethoxycaprylylsilane, BHT
Βαθμός: 9/10
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου